Het Koningsconcert met De Utrechtse Studentenband

met in het voorprogramma onze eigen stage-band: De Donuts

Datum:              zaterdag 25 april 2020

Tijdstip:            17:30 uur voorprogramma

Opening:          19:55 uur door Burgemeester Wouter Kloff

Tijdstip:            20:00 uur – 22:00 uur

Locatie:            Aardappelmarkt

De avond start met in het voorprogramma “De Donuts” uit Dordrecht. De Donuts halen alles uit de kast, want het gaat niet alleen om de muziek, “d’r moet ook wat te zien zijn”. Met klassiekers uit de muziekgeschiedenis en recente hits worden met veel energie en entertainment over ons uitgestrooid

Daarna fris, groen, strak en overweldigend goed: dé Utrechtse Studenten Bigband. Onder de bezielende leiding van Daan Bogers maken de swingende studenten van iedere gelegenheid een feestje dat je niet wil missen. Het repertoire bestaat uit een spectrum van dansbare swing, meezingers in een bigbandjasje en stampende funk. In 2019, werd de band verkozen tot beste studentenbigband van Nederland tijdens de landelijke Big Battle.

Dit concert is gratis toegankelijk en geeft u een mooie inkijk hoe muziek van deze tijd wordt uitgedragen door uiterst getalenteerde jonge muzikanten. Kortom dat wordt weer een avond die je niet mag missen op één van de mooiste plekken van Dordt.

Dus zin om lekker te swingen? Kom er gezellig met ons een feest van maken!

Natuurlijk zorgt de horeca voor de versnaperingen, Fles en Mes en De Vergulde Lampet met ene kraam naast het podium voor drank en bij Otto E Mezzo, drank en eten.

Benieuwd naar de Utrechtse Studenten Bigband klink hier