Bevrijdingsconcert PHIL FREE door Phil Good 

Dordrecht – Vrijdag 1 mei 2020 viert Phil Good in Dordrecht 75 jaar vrijheid met een bevrijdingsconcert, PHIL FREE. 

Op vrijdagavond 1 mei a.s. om 20.00 uur geeft het orkest Phil Good onder leiding van dirigent Jos den Boer een Bevrijdingsconcert in het BeneVia Muziekcentrum aan de Spirea 7 in Dordrecht.

Vrede en vrijheid staan centraal tijdens PHIL FREE. 

De organisatie verklapt alvast dat het Museum 40-45 en de vereniging Keep them Rolling hun medewerking verlenen. Bezoekers zullen kunnen genieten van prachtige herkenbare muziek van o.a. Glenn Miller en Vera Lynn en uit de films Soldaat van Oranje en Schindler’s List. Re-enactmentgroep de Timberwolves is aanwezig in uniform zoals dat werd gedragen in WO2 en dragen bij aan een gepaste sfeer. Vanzelfsprekend zal een aantal veteranen onze speciale gast zijn. Het concert wordt officieel geopend door Dhr. P. Sleeking, Locoburgemeester van de Gemeente Dordrecht. 

Entree is  gratis, maar reserveren is noodzakelijk; VOL=VOL. 

Kaarten kunnen worden gereserveerd via: gasten@dpho.nl o.v.v. Bevrijdingsconcert

Phil Good, onderdeel van de vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest, is een orkest dat uit ca. 60 (meer en minder ervaren) muzikanten bestaat. Het orkest streeft naar musiceren op het hoogst haalbare niveau. Phil Good vierde in 2019 het 10-jarig jubileum en is in 11 jaar uitgegroeid tot een begrip in de Drechtsteden en ver daarbuiten. Sinds 19 februari 2019 is Jos den Boer de dirigent. Het repertoire varieert van dixieland tot pop, van musical tot licht klassiek, van mars tot filmmuziek.