Sterrenburg- Remmersteinplein

09.00 uur – Versierde buggy- en fietsoptocht, start CBS Het Kristal (Heimerstein)

10.00 uur – 13.00 uur – Rommelmarkt

14.00 uur – 16.00 uur – Spelletjescircuit (€ 3,00)

16.00 uur – 17.30 uur – Prijsuitreiking & playbackshow

Vorig jaar bruiste het van vrolijkheid tijdens Koningsdag op het Remmersteinplein, dit jaar wordt het nog leuker en zal er vanaf ‘s ochtends vroeg weer veel vertier zijn voor jong en oud.

Traditiegetrouw begint de dag met een versierde buggy- en fietsoptocht, onder begeleiding van het swingende muziekkorps ‘ de Euroband’ uit Rotterdam. Opgeven is niet nodig, zorg ervoor dat je om 09.00 uur mét een versierd vervoersmiddel klaar staat bij de gymzaal van basisschool Het Kristal in de Heimerstein.

Na een glaasje Ranja en een extra optreden van de Euroband op het plein, is er vanaf 10.00 uur weer de kans om mooie en leuke spulletjes te kopen op de oh zo gezellige rommelmarkt (commerciële kraampjes zijn niet welkom).

Lekkere trek, honger of dorst gekregen? Bij de kraampjes is voor een ieder wat wils te koop voor kleine prijsjes.

Het spelletjescircuit start om 14.00 uur, we hebben weer een hoop leuks voor jullie in petto en natuurlijk zijn er prijzen te winnen! Een spelletjeskaart koop je voor €3,00 op Koningsdag aan de kraam op het Remmersteinplein.

Voetjes van de vloer op een verzoeknummertje mag dit jaar zeker niet ontbreken, DJ Guus zal de gehele dag de muziek verzorgen.

We zien jullie allen graag zaterdag 27 april op het Remmersteinplein!