Sterrenburg- Remmersteinplein

27 april 2022

Eindelijk mag het weer, het gaat weer bruisen van gezelligheid tijdens Koningsdag op het Remmersteinplein, laten we er

met elkaar een mooi, gezellig en leuk feest van maken en er zal vanaf ‘s ochtends vroeg weer veel vertier zijn voor jong en oud.

Traditiegetrouw begint de dag met een versierde buggy- en fietsoptocht, dit jaar starten we vanaf het Remmersteinplein

en onder muzikale begeleiding gaat de optocht door de wijk.  Opgeven is niet nodig, zorg ervoor dat je om 09.00 uur op het plein klaar staat met een versierd vervoersmiddel of zelf leuk verkleed bent.

Na een glaasje Ranja is er vanaf 09.30 uur weer de kans om mooie en leuke spulletjes te kopen op de oh zo gezellige rommelmarkt (commerciële kraampjes zijn niet toegestaan).

Lekkere trek, honger of dorst gekregen? Bij de kraampjes is voor een ieder wat wils te koop voor kleine prijsjes.

Het spelletjescircuit start om 13.30 uur, we hebben weer een hoop leuks voor jullie in petto en natuurlijk zijn er prijzen te winnen! Een spelletjeskaart koop je voor €3,00 op Koningsdag aan de kraam op het Remmersteinplein.

Voetjes van de vloer op een verzoeknummertje mag dit jaar zeker niet ontbreken, DJ Guus zal de gehele dag de muziek verzorgen.

We zien jullie allen graag zaterdag 27 april op het Remmersteinplein!

09.00 uur – Versierde buggy- en fietsoptocht, start op het Remmersteinplein

09.30 uur – 14.00 uur – Rommelmarkt

11.30 uur  –  Prijsuitreiking fietsoptocht

13.30 uur – 15.30 uur – Spelletjescircuit (€ 3)

16.00 uur –16.30 – Prijsuitreiking spelletjes

 

Route optocht:

Start op het Remmersteinplein , Hellenburg oversteken naar de Nijenstein, rechtsaf de Beekenstein in. De weg volgen, rechtsaf naar de Almstein en richting de Weerdestein, rechtsaf de Weerdestein vervolgen richting Wittenstein. Rechtsaf richting Assumburg, Assumburg oversteken naar de Heimerstein, linksaf naar het eindpunt; het Remmersteinplein.