ONLINE INSCHRIJVEN IS NOG NIET MOGELIJK!

RESERVEREN VAN EEN KRAAM VOOR 2023

Waar:                Intree Dordrecht

Wanneer:         Zaterdag 11 februari 2023

Hoe laat:          Van 10:00 uur tot 12:00 uur

Bijzonderheden: Plattegrond is vanaf 01 februari 2023 te zien op deze website. Bij aankomst worden er nummers uitgedeeld voor de volgorde van uitgifte. Kraam vooraf reserveren is niet mogelijk!

Indien u op deze dag niet aanwezig kan zijn, is het mogelijk om na 11 februari via deze website beschikbare kramen alsnog te reserveren.

ORANJEMARKT 2023

Op Koningsdag is er in het centrum van Dordrecht de Oranjemarkt. Op deze markt kunnen particulieren hun tweedehands spullen voor een leuk bedrag proberen te verkopen. Een gezellige markt voor jong en oud.

Het beleid van de gemeente Dordrecht is er op gericht dat er alleen gebruik gemaakt mag worden van de kramen welke zijn uitgegeven door het Oranjecomité.  Het is dus geen vrijmarkt. Deelnemers moeten vooraf een kraamhuren  om aan de Oranjemarkt te kunnen deelnemen. Heeft u voorkeur voor de locatie van de kraam dan proberen we daar rekening mee te houden, maar er is geen garantie op beschikbaarheid.

Personen die zonder vergunning koopwaar en eten, drinken aanbieden op de markt,  zullen worden verwijderd.

Bewoners binnenstad

Voor bewoners van de binnenstad hebben wij een gedeelte Nieuwstraat, Hofstraat, Vriesestraat en Vrieseplein vrij gemaakt zodat zij voor hun deur ook spullen kunnen verkopen. Bewoners van de Museumstraat, Nieuwstraat, Hofstraat, Vriesestraat en Vrieseplein staan ook buiten. Mocht er plek over zijn kunt u daar ook, als de bewoners geen bezwaar hebben, een plekje kiezen. Bewoners hebben altijd voorrang!