Op Koningsdag is er in het centrum van Dordrecht de Oranjemarkt. Op deze markt kunnen particulieren hun tweedehands spullen voor een leuk bedrag proberen te verkopen. Een gezellige markt voor jong en oud.

Het beleid van de gemeente Dordrecht is er op gericht dat er alleen gebruik gemaakt mag worden van de kramen welke zijn uitgegeven door het Oranjecomité.  Het is dus geen vrijmarkt. Deelnemers moeten vooraf een kraamhuren  om aan de Oranjemarkt te kunnen deelnemen. Heeft u voorkeur voor de locatie van de kraam dan proberen we daar rekening mee te houden, maar er is geen garantie op beschikbaarheid.

Meer informatie over de mogelijkheid om een kraan te huren, dan kunt u contact opnemen met:

Centraal Comité “Oranjedag” Dordrecht
Postbus 3082, 3301 DB Dordrecht

dordrechtoranjecomite@gmail.com

Personen die zonder vergunning koopwaar en eten, drinken aanbieden op de markt,  zullen worden verwijderd.

Bewoners binnenstad

Voor bewoners van de binnenstad hebben wij een gedeelte Nieuwstraat, Hofstraat, Vriesestraat en Vrieseplein vrij gemaakt zodat zij voor hun deur ook spullen kunnen verkopen. Bewoners van de Museumstraat, Nieuwstraat, Hofstraat, Vriesestraat en Vrieseplein staan ook buiten. Mocht er plek over zijn kunt u daar ook, als de bewoners geen bezwaar hebben, een plekje kiezen. Bewoners hebben altijd voorrang!